Ladies Night bij Tennisvereniging Dicke Rijst

Ladies Night bij Tennisvereniging Dicke Rijst

Tijdens een actieve ladies night van Tennisvereniging Dicke Rijst uit Renswoude verzorgde wij een heerlijke wijnproeverij met bij passende hapjes.

Wijn proeven en de smaakpapillen aan het werk zetten!


Op 16 juni organiseerde Smaakidee een leerzame maar vooral gezellige wijnproeverij tijdens de ladies night van Tennisvereniging Dicke Rijst in Renswoude. Vier groepen sportieve, gezellige dames wisselde het tennissen af met leuke activiteiten, één daarvan was wijn proeven met Smaakidee. 

Maar waar begin je nou met wijn proeven en hoe gaat dat in zijn werking? Hiervoor gebruikten wij deze avond een proefformulier, hierop staan de belangrijkste onderdelen van het wijn proeven. Onder andere de kleur, de geur, de smaak en de afdronk.

We hebben deze avond een 4 tal wijnen geproefd met elk een bijpassend hapje. Te beginnen met een heerlijke Italiaanse Spumante, daarna een zomerse Franse rose en een Spaanse droge witte wijn afsluitend met een bijzondere gekoelde Duitse rode wijn! 
De dames hebben genoten van de lekkere wijnen en een aantal waren zelfs in voor het proeven van een 5e wijn! Kortom een smakelijke en gezellige avond!


Wilt u meer informatie of zelf ook zo'n leerzame proeverij meemaken? Vraag gerust naar meer informatie! 

Afbeelding 1 Ladies Night TV Dicke Rijst Smaakidee Afbeelding 2 Ladies Night TV Dicke Rijst Smaakidee Afbeelding 3 Ladies Night TV Dicke Rijst Smaakidee Afbeelding 4 Ladies Night TV Dicke Rijst Smaakide Afbeelding 5 Ladies Night TV Dicke Rijst Smaakide Afbeelding 6 Ladies Night TV Dicke Rijst Smaakide Afbeelding 7 Ladies Night TV Dicke Rijst Smaakide

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Smaakidee sterk in eten, drinken en gastvrijheid!

Adres Smaakidee Barneveldsestraat 49-2 3927 CB Renswoude
Contact 033-2340342 info@smaakidee.nl Alle dagen van 10:00 tot 22:00 uur
Click here to activate
Bekijk route