NLDoet en Smaakidee doet weer mee!

NLDoet en Smaakidee doet weer mee!

Na het geweldige succes van NLDoet 2016 dragen wij ook dit jaar weer ons steentje bij tijdens NLDoet georganiseerd door het Oranje Fonds.

NLDoet en Smaakidee doet weer mee! Ook dit jaar organiseert het Oranje Fonds weer NLDoet, twee landelijke dagen waarbij verenigingen, instanties en goede doelen hun klus kunnen aanbieden. Hierbij wordt de klus geklaard door vrijwilligers.
 
Na een geweldig succes van vorig jaar, waar we op alle locatie met open armen werden ontvangen en met veel dank weer werden uitgezwaaid willen wij ook dit jaar weer graag ons steentje bijdragen! Alleen zijn onze klus kwaliteiten zijn nog niet echt verbeterd het afgelopen jaar, dus willen wij de vrijwilligers graag weer op krachten helpen door tijdens de lunch de vrijwilligers te voorzien van een lekker warm broodje worst. Ook hebben wij dit jaar heerlijke verse soep bij ons om u nog eens extra te verwennen.
 
Dus doet u mee aan NLDoet en zou u het super fijn vinden dat wij u komen verwennen tijdens de lunch? Meld u bij ons en wij komen graag bij u aan om u te verwennen en te bedanken voor uw inzet! Natuurlijk kunt u ook een klus met ons delen als u geen vrijwilliger bent!
 
Organiseert u een andere activiteit bijvoorbeeld een High Tea voor uw cliënten, dan denken wij ook graag met u mee om van deze dag een succes te maken. Neem gerust contact met ons op! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Smaakidee sterk in eten, drinken en gastvrijheid!

Adres Smaakidee Barneveldsestraat 49-2 3927 CB Renswoude
Contact 033-2340342 info@smaakidee.nl Alle dagen van 10:00 tot 22:00 uur
Click here to activate
Bekijk route