Smaakidee is toe aan een nieuwe jas!

  • Geplaatst op
  • Door Harold Engelen
  • Geplaatst in Renswoude
  • 0
Smaakidee is toe aan een nieuwe jas!

Smaakidee breidt uit met een eigen feestlocatie!

Smaakidee is toe aan een nieuwe jas!

Smaakidee is inmiddels al weer bijna 2 jaar actief. En wij hebben de afgelopen tijd zeker niet stil gezeten. We hebben voor vele van jullie inmiddels al wel een keer een dienst mogen bewijzen. Wij zijn dan ook dankbaar voor jullie vertrouwen in ons!

 

Dit jaar staan wij op het punt om een nieuw avontuur aan te gaan. Smaakidee groeit uit zijn huidige jasje. Dus het wordt nodig tijd voor een nieuwe jas. Velen van jullie zullen het inmiddels wel gehoord hebben, maar wij gaan onze activiteiten uitbreiden met een feestlocatie, De Gasterij, gelegen aan de rand van Allurepark de Lucht in Renswoude

 

Uiteraard staan wij nog steeds met dezelfde persoonlijke service en passie voor u klaar en blijven wij de catering ook bij u op locatie verzorgen! Echter is het nu ook mogelijk om uw festiviteiten bij ons te houden.


Binnenkort iets te vieren?
Op 1 maart 2017 ontvangen wij de sleutel van De Gasterij. De Gasterij heeft 3 zalen met verschillende stijlen en een ruim terras, wij ontvangen u dan ook graag bij ons op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Tip: Word vriend van Smaakidee en kom samen met alle vrienden van Smaakidee genieten van een gezellige maar vooral smaakvolle avond. Ook helpt u ons mee onze dromen te verwezenlijken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Smaakidee sterk in eten, drinken en gastvrijheid!

Adres Smaakidee Barneveldsestraat 49-2 3927 CB Renswoude
Contact 033-2340342 info@smaakidee.nl Alle dagen van 10:00 tot 22:00 uur
Click here to activate
Bekijk route