Voorjaarsbeurs Renswoude 2016

Voorjaarsbeurs Renswoude 2016

Tijdens de Voorjaarsbeurs Renswoude was het een gezellige drukte in onze stand. Veel proeven, zien en beleven. Het was een groot succes. Tot volgend jaar!

Voorjaarsbeurs Renswoude

7, 8 en 9 april vond 27ste editie van de voorjaarsbeurs plaats in de Hokhorst in Renswoude. Voor Smaakidee was dit de eerste keer, en ook zeker niet de laatste keer! Vele geïnteresseerde bezoekers stopte bij onze stand om te kijken, te proeven en informatie in te winnen over wat Smaakidee hen te bieden heeft.

In onze stand presenteerde wij een diversiteit aan lekkernijen. De bezoekers konden verschillende door ons geproduceerde verse en ambachtelijke producten proeven en kopen. De Smaakbol was één van de producten die zeer in de smaak viel bij de bezoekers!

Naast onze versproducten hadden wij ook een greep uit ons assortiment van prachtige wijnen, heerlijke speciaal bieren en bijzondere frisdranken meegenomen. De dranken konden uiteraard ook geproefd worden en vele namen hiervan wat mee naar huis om daar veder te genieten!

Tot volgend jaar op de voorjaarsbeurs!

 

Afbeelding 1 Voorjaarsbeurs Renswoude 2016 Smaakidee Afbeelding 2 Voorjaarsbeurs Renswoude 2016 Smaakidee Afbeelding 3 Voorjaarsbeurs Renswoude 2016 Smaakidee Afbeelding 4 Voorjaarsbeurs Renswoude 2016 Smaakidee Afbeelding 5 Voorjaarsbeurs Renswoude 2016 Smaakidee Afbeelding 6 Voorjaarsbeurs Renswoude 2016 Smaakidee Afbeelding 7 Voorjaarsbeurs Renswoude 2016 Smaakidee

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Smaakidee sterk in eten, drinken en gastvrijheid!

Adres Smaakidee Barneveldsestraat 49-2 3927 CB Renswoude
Contact 033-2340342 info@smaakidee.nl Alle dagen van 10:00 tot 22:00 uur
Click here to activate
Bekijk route