Smaakidee de cateraar van nu!

Smaakidee de cateraar van nu!

Smaakidee is een veelzijdig cateringbedrijf, sterk op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid. Wij helpen u graag verder, neem gerust vrijblijvend contact op .

  • Lokaal, ambachtelijk, smaakvol, vers
  • Catering geheel naar uw smaak
  • Persoonlijke service
  • Planning en organisatie van al uw events

Smaakidee de cateraar van nu

Het is uw idee waarmee het begint. Door goed naar u te luisteren; wat is uw idee, wat is de gelegenheid, hoeveel gasten en welke locatie en door onze persoonlijke en gastvrije benadering geven wij uw ideeën smaak. Wij werken niet alleen met veel passie voor u, maar ook samen met u om van uw gelegenheid een onvergetelijk moment te maken.

Wij doen meer dan alleen eten bereiden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij ons kiest u niet uit wat wij bieden, wij gaan met uw ideeën, budget en wensen aan de slag en maken een passend voorstel. Op locatie lekker en goed eten, de juiste sfeer, een passende ambiance, verrassende elementen in de vorm van food surprises en uniek gepresenteerde hapjes en/of drankjes. 


Heeft u een idee? Zoekt u een passende smaak? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact op. Wij komen graag bij u langs om onder het genot van iets lekkers verder te praten. Tot snel! 

Smaakidee sterk in eten, drinken en gastvrijheid!

Adres Smaakidee Barneveldsestraat 49-2 3927 CB Renswoude
Contact 033-2340342 info@smaakidee.nl Alle dagen van 10:00 tot 22:00 uur
Click here to activate
Bekijk route