De heerlijkste gerechten op schalen geserveerd om te delen

De heerlijkste gerechten op schalen geserveerd om te delen

Shared dining bij u thuis, een tafel vol met heerlijke gerechten om samen te delen. Reserveer snel voor de feestdagen 2017.

  • Lokaal, ambachtelijk, smaakvol, vers
  • Catering geheel naar uw smaak
  • Persoonlijke service
  • Planning en organisatie van al uw events
Geen categorieën gevonden...

Kerst vier je samen thuis.

Een prachtig gedekte tafel. Familie en/of vrienden om u heen. Daarbij mag het perfecte diner toch niet ontbreken?

Shared dining, een tafel vol met heerlijke gerechten om samen te delen.

Wij hebben een verrassende proeverij samengesteld van 5 voorgerechten en 3 hoofdgerechten met bijpassende garnituren. Daar is uiteraard een heerlijke zoet dessert ter afsluiting van het diner bij inbegrepen.

Ook is het mogelijk om zelf uw shared dining menu samen te stellen uit de feestelijke gerechten welke wij speciaal geselecteerd hebben. Blader snel verder en ontdek van welk lekkers u deze kerst thuis kunt gaan genieten.

Hoe werkt shared dining?

U kunt kiezen voor 2 opties, de “Traiteur” optie of een volledige catering.

Traiteur; Bij deze optie wordt alles geleverd met duidelijke opwarm instructies en serveer tips. Ook worden de schalen om de gerechten te serveren bijgeleverd. Wat heeft u nodig om dit thuis te serveren en/of te bereiden? U heeft nodig; een oven waar 2 gerechten te gelijker tijd in opgewarmd kunnen worden, één of meerdere kookpannen waarin onze zorgvuldig verpakte en bereide gerechten kunnen worden opgewarmd en een frituurpan om de eventuele bijgerechten te bakken. De koude gerechten worden door ons opgemaakt geleverd op bijbehorend servies. Eventueel zijn borden en bestek bij te huren voor €1.50 per persoon. En wij doen de afwas.

Volledige catering; Bij deze optie wordt alles geleverd op passend servies en in een warmhoud box geleverd waarin de warme gerechten gedurende 3 tot 4 uur (mits goed gesloten) op temperatuur blijven. Hier kunt u als er u toe bent de warme gerechten vanuit opdienen. Voor een volledige catering van het shared dining menu berekenen wij eenmalig €150.00 excl. bezorgkosten. Eventueel zijn borden en bestek bij te huren voor €1.50 per persoon. En wij doen de afwas.

 

Smaakidee sterk in eten, drinken en gastvrijheid!

Adres Smaakidee Barneveldsestraat 49-2 3927 CB Renswoude
Contact 033-2340342 info@smaakidee.nl Alle dagen van 10:00 tot 22:00 uur
Click here to activate
Bekijk route