• Lokaal, ambachtelijk, smaakvol, vers
  • Catering geheel naar uw smaak
  • Persoonlijke service
  • Planning en organisatie van al uw events

NIX18 Geen 18, Geen Druppel

Verantwoord alcoholgebruik; Wij staan voor verantwoord genieten

Bij Smaakidee staan wij voor verantwoord genieten. Wij willen volwassenen laten genieten van mooie momenten met een lekker glas, maar vinden het daarbij heel belangrijk dat er verantwoord mee omgegaan wordt. Als drankenspeciaalzaak willen wij onze bijdrage leveren aan het bevorderen van verantwoord alcoholgebruik en het terugdringen van alcoholmisbruik. Smaakidee kent en neemt de verantwoording in het tegengaan van verkoop van alcohol aan personen onder de 18. Smaakidee onderschrijft de regels die de wetgever heeft vastgelegd voor de verkoop van alcoholhoudende dranken en houdt zich hier strikt aan.

Jongeren en alcohol

Smaakidee verkoopt geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar. Wij verkopen alcohol houdende dranken uitsluitend aan kopers van 18 jaar en ouder. Niet alleen omdat dit wettelijk verboden is. Maar ook omdat jongeren helemaal geen alcohol zouden moeten drinken.

Via de webshop, wordt u gevraagd om u geboorte datum bij het bestellen en afrekenen. Dit is verplicht om in te vullen. Bij twijfel en steekproefsgewijs vragen wij de vervoerder om, om uw legitimatie te vragen bij het afleveren van uw bestelling.

Smaakidee op locatie, de medewerkers van Smaakidee vragen u bij aankoop van alcohol houdende dranken om uw legitimatie. Wordt u op de locatie jonger dan 25 geschat, maar dat bent u dat (al lang) niet meer? Vat het dan op als een compliment!

Meer informatie? Bezoek dan zeker ook eens onderstaande websites:Smaakidee NIX18 Logo

- Alcoholinfo
- Stiva
- NIX18
- Wim over wijn


Smaakidee sterk in eten, drinken en gastvrijheid!

Adres Smaakidee Barneveldsestraat 49-2 3927 CB Renswoude
Contact 033-2340342 info@smaakidee.nl Alle dagen van 10:00 tot 22:00 uur
Click here to activate
Bekijk route