• Lokaal, ambachtelijk, smaakvol, vers
  • Catering geheel naar uw smaak
  • Persoonlijke service
  • Planning en organisatie van al uw events

Betaalmethoden

Betaalmethoden van Smaakidee

Bij Smaakidee bestelt u gemakkelijk uw producten. Ook het betalen is zeer eenvoudig. Er is altijd een betaalmethode die het beste bij u past. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze betaalmethoden.

Uw bestelling afrekenen


Alle prijzen die worden getoond op onze website zijn prijzen inclusief de wettelijke 0%, 6% of 21% BTW. Bij Smaakidee kunt u uw bestelling op verschillende manieren afrekenen. Alle betalingen verlopen rechtstreeks via uw bank of via erkende betaalinstanties. Smaakidee slaat uw bank- of creditcard gegevens nooit op. Via onze webshop kunt u gebruik maken van:

iDeal

Als u internet bankiert bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank, Fortis of ING Bank, kunt u via onze site makkelijk en op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de instructies die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie lees verder op iDEAL.

PayPal

Het is bij Smaakidee ook mogelijk om via PayPal te betalen. Ook u kunt eenvoudig lid worden door u aan te melden op de website van PayPal. Na het controleren en bevestigen van uw bestelling bij Smaakidee komt u automatisch terecht op de website van PayPal. Hier kunt u inloggen met uw PayPal-account en volg de instructies. Hoe eerder uw betaling bij ons binnen is, des te sneller wij uw bestelling kunnen verwerken en leveren. Voor meer informatie lees verder op Paypal.

Credit Card

Veilig betalen met uw Credit Card is geen probleem bij Smaakidee. U kiest bij het afrekenen de optie voor de Credit Card die u in uw bezit heeft. Volg de instructies die op het scherm. Bij Smaakidee accepteren wij MasterCard, Maestro en Visa. Voor meer informatie lees verder op de website van uw Credit Card verstrekker.

Per bank Overboeking

Kiest u liever niet voor een van de eerder genoemde betaalmethodes, maar maakt u het geld liever per bank naar ons over? Dat is natuurlijk geen probleem. Na het doen van uw bestelling ontvangt u een factuur van ons per e-mail. Op de factuur staat ons bankrekeningnummer vermeld en gebruik als omschrijving uw factuurnummer. Houd er wel rekening mee dat een bankoverschrijving binnen Nederland 1 - 3 werkdagen kan duren. 

 

Contant of Pin

Heeft u gekozen voor onze eigen bezorgservice of heeft u gekozen voor het afhalen van uw bestelling dan bestaat de mogelijkheid om uw bestelling af te rekenen bij afhalen of bezorgen. Dit kan contant of per pin. Bij pin accepteren wij alle gangbare betaalpassen binnen Nederland, ook bestaat sinds kort de mogelijkheid contactloos te betalen.

 

Op Factuur

Wenst u achteraf per factuur te betalen? Dat kan, wel vragen wij u om hierover contact met ons op te nemen, dan nemen wij de mogelijkheden met u door.

Gespreid betalen

Wilt u gebruik maken van deze optie, lees hier meer over de mogelijkheden.

 

Smaakidee sterk in eten, drinken en gastvrijheid!

Adres Smaakidee Barneveldsestraat 49-2 3927 CB Renswoude
Contact 033-2340342 info@smaakidee.nl Alle dagen van 10:00 tot 22:00 uur
Click here to activate
Bekijk route