• Lokaal, ambachtelijk, smaakvol, vers
 • Catering geheel naar uw smaak
 • Persoonlijke service
 • Planning en organisatie van al uw events

Verzenden en afhalen

Verzenden & afhalen 

Al onze versproducten worden verzonden middels ons eigen transport. U kunt van deze dienst gebruik maken als u in de onderstaande bezorgregio's woonachtig bent. Uiteraard is afhalen op één van onze afhaallocaties geheel gratis, dit geldt voor alle producten op onze webshop. 

U kunt uw bestelling afhalen op de volgende locaties:

 • Molenstraat 35c,
  3927AB Renswoude
  (op afspraak)
 • Barneveldsestraat 39-2
  3927CB Renswoude 
  (op afspraak)


Bent u woonachtig buiten de onderstaande plaatsen? Kies dan voor verzend optie ''Smaakidee bezorging op maat'', wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

Voor verzending van de producten die buiten onze vers categorie vallen o.a. speciaalbieren, wijnen, frisdranken & accessoires, dit is mogelijk voor heel Nederland & België. Kies hiervoor de laatste 2 opties ''verzending via pakketdienst (PostNL) of Verzending België. 

Woont u binnen onze bezorgregio dan kunt u kiezen uit de volgende verzendmethodes met de volgende voorwaarden:

 

 • Smaakidee bezorging binnen Renswoude
  Gratis bezorging bij besteding vanaf €10,00, onder dit bedrag betaald u €2,50 bezorgkosten.
  Wij bezorgen binnen Renswoude met eigen transport. Als u voor deze optie kiest nemen wij altijd contact op om de gewenste lever dag en tijd te bepalen. Binnen Renswoude vallen de postcodes beginnend met 3927. Wij bezorgen ook s'avonds en in het weekend. U kunt ook contant betalen of pinnen bij levering kies daarvoor betalen bij afhalen.

 

 • Smaakidee bezorging binnen Scherpenzeel en de Glind
  Gratis bezorging bij besteding vanaf €15,00, onder dit bedrag betaald u €3,50 bezorgkosten.
  Wij bezorgen binnen Scherpenzeel (GLD) en De Glind met eigen transport. Als u voor deze optie kiest nemen wij altijd contact op om de gewenste lever dag en tijd te bepalen. Binnen Scherpenzeel en De Glind vallen de postcodes beginnend met 3925 en 3794. Wij bezorgen ook s'avonds en in het weekend. U kunt ook contant betalen of pinnen bij levering kies daarvoor betalen bij afhalen.

 

 • Smaakidee bezorging binnen de Klomp en Ederveen
  Gratis bezorging bij besteding vanaf €15,00, onder dit bedrag betaald u €3,50 bezorgkosten.
  Wij bezorgen binnen De Klomp en Ederveen met eigen transport. Als u voor deze optie kiest nemen wij altijd contact op om de gewenste lever dag en tijd te bepalen. Binnen De Klomp en Ederveen vallen de postcodes beginnend met 6744 en 6745. Wij bezorgen ook s'avonds en in het weekend. U kunt ook contant betalen of pinnen bij levering kies daarvoor betalen bij afhalen.

 

 • Smaakidee bezorging binnen Barneveld en Achterveld 
  Gratis bezorging bij besteding vanaf €25,00, onder dit bedrag betaald u €4,00 bezorgkosten

  Wij bezorgen binnen Barneveld en Achterveld met eigen transport. Als u voor deze optie kiest nemen wij altijd contact op om de gewenste lever dag en tijd te bepalen. Binnen Barneveld en Achterveld vallen de postcodes beginnend met 3770, 3771, 3772, 3773, 3792 . Wij bezorgen ook s'avonds en in het weekend. U kunt ook contant betalen of pinnen bij levering kies daarvoor betalen bij afhalen.

 

 • Smaakidee bezorging binnen Woudenberg
  Gratis bezorging bij besteding vanaf €25,00, onder dit bedrag betaald u €4,00 bezorgkosten
  Wij bezorgen binnen Woudenberg met eigen transport. Als u voor deze optie kiest nemen wij altijd contact op om de gewenste lever dag en tijd te bepalen. Binnen Woudenberg vallen de postcodes beginnend met 3930, 3931. Wij bezorgen ook s'avonds en in het weekend. U kunt ook contant betalen of pinnen bij levering kies daarvoor betalen bij afhalen.

 

 • Smaakidee bezorging binnen Veenendaal en Lunteren
  Gratis bezorging bij besteding vanaf €30,00, onder dit bedrag betaald u €5,00 bezorgkosten
  Wij bezorgen binnen Veenendaal en Lunteren met eigen transport. Als u voor deze optie kiest nemen wij altijd contact op om de gewenste lever dag en tijd te bepalen. Binnen Veenendaal en Lunteren vallen de postcodes beginnend met 3900, 3901, 3902, 3903, 3904, 3905, 3906, 3907, 6740 en 6741. Wij bezorgen ook s'avonds en in het weekend. U kunt ook contant betalen of pinnen bij levering kies daarvoor betalen bij afhalen.

 

 • Smaakidee bezorging Voorthuizen, Maarsbergen en Overberg
  Gratis bezorging bij besteding vanaf €30,00, onder dit bedrag betaald u €5,00
  bezorgkosten
  Wij bezorgen binnen Voorthuizen, Maarsbergen en Overberg met eigen transport. Als u voor deze optie kiest nemen wij altijd contact op om de gewenste lever dag en tijd te bepalen. Binnen Voorthuizen, Maarsbergen en Overberg vallen de postcodes beginnend met 3780, 3781, 3953 en 3959. Wij bezorgen ook s'avonds en in het weekend. U kunt ook contant betalen of pinnen bij levering kies daarvoor betalen bij afhalen.

 

 • Smaakidee bezorging op maat 
  Staat uw woonplaats niet bij de eerder genoemde plaatsnamen? Kies dan voor deze optie, wij nemen altijd contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. De weergegeven prijs is slechts een indicatie, wij berekenen uw prijs op maat.  U kunt ook contant betalen of pinnen bij levering kies daarvoor betalen bij afhalen.

 

 • Verzending via pakketdienst (PostNL)
  Voor verzending van de niet versproducten door geheel Nederland kunt u kiezen voor deze verzendmethode

 

 • Verzending België
  Voor verzending van niet versproducten naar België kunt u kiezen voor deze verzendmethode.

 

Smaakidee sterk in eten, drinken en gastvrijheid!

Adres Smaakidee Barneveldsestraat 49-2 3927 CB Renswoude
Contact 033-2340342 info@smaakidee.nl Alle dagen van 10:00 tot 22:00 uur
Click here to activate
Bekijk route