Bieren, uit de streek ambachtelijk gebrouwen

Bieren, uit de streek ambachtelijk gebrouwen

Smaakidee heeft altijd een passende bier bij elk gerecht. De bieren worden op smaak geselecteerd. Voor advies over bier en spijs bel gerust of bestel direct.

Lees meer
  • Lokaal, ambachtelijk, smaakvol, vers
  • Catering geheel naar uw smaak
  • Persoonlijke service
  • Planning en organisatie van al uw events
Geen producten gevonden...
Bieren, uit de streek ambachtelijk gebrouwen

Bier is voor ons net als wijn onlosmakelijk verbonden aan smaak en beleving. Wijn en spijs zijn een belangrijk onderdeel van een goed diner. Maar tegenwoordig kan ook bier hierin een waardevolle toevoeging zijn. Een goed diner is pas af met een goede bijpassende drank. Of dit nu wijn, bier of fris is of zelfs koffie en thee, wij kunnen u hier goed bij adviseren. 

 

Wij hebben een selectie van verschillende bieren gemaakt. Ze zijn allemaal geselecteerd op smaak. Heeft u hulp nodig om de juiste keuze te maken? Bent u opzoek naar een bier voor een specifieke gelegenheid? Of heeft u andere vragen? Schroom niet en neem contact op.

 

Bij het bezorgen of afhalen van onze bieren kunnen wij vragen om uw identiteitsbewijs. Als er twijfel is over leeftijd en u kunt zich niet legitimeren kunnen wij conform de drank en horecawet helaas het bier niet verstrekken. Lees meer over het verstrekken van alcohol onder de 18 jaar.

Smaakidee sterk in eten, drinken en gastvrijheid!

Adres Smaakidee Barneveldsestraat 49-2 3927 CB Renswoude
Contact 033-2340342 info@smaakidee.nl Alle dagen van 10:00 tot 22:00 uur
Click here to activate
Bekijk route