Wijnen, heerlijke wijnen voor elke gelegenheid

Wijnen, heerlijke wijnen voor elke gelegenheid

Smaakidee heeft altijd een passende wijn bij elk gerecht. De wijnen worden speciaal geselecteerd. Voor advies over wijn en spijs bel gerust of bestel direct.

Lees meer
  • Lokaal, ambachtelijk, smaakvol, vers
  • Catering geheel naar uw smaak
  • Persoonlijke service
  • Planning en organisatie van al uw events
Geen producten gevonden...
Wijnen, heerlijke wijnen voor elke gelegenheid

Wijn en Smaakidee zijn eigenlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Net als wijn en spijs. En laten wij daar nu net heel goed in zijn. Een goed diner is pas af met een goede bijpassende drank. Hierin kan wijn heel goed voorzien.

 

Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende wijnen gemaakt uit verschillende landen en wijngebieden. Ze zijn allemaal door wijnmakers met passie en vakmanschap geproduceerd. Heeft u hulp nodig om de juiste keuze te maken? Bent u opzoek naar een wijn voor een specifieke gelegenheid? Of heeft u andere vragen? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op.

 

 

Bij het bezorgen of het afhalen van onze wijnen kunnen wij vragen om u identiteitsbewijs. Als er twijfel is over leeftijd en u kunt zich niet legitimeren kunnen wij conform de drank en horecawet helaas de wijn niet verstrekken. Lees meer over het verstrekken van alcohol onder de 18 jaar.

Smaakidee sterk in eten, drinken en gastvrijheid!

Adres Smaakidee Barneveldsestraat 49-2 3927 CB Renswoude
Contact 033-2340342 info@smaakidee.nl Alle dagen van 10:00 tot 22:00 uur
Click here to activate
Bekijk route